Saldo Finance uudistaa lainatarjontaansa: Tutustu SaldoLimiittiin ja SaldoLainaan

Vuoden 2019 alussa Saldo Finance Oyj, suomalaisen rahoitusalan kärkinimi, uudisti lainatuotteensa. Tämän uudistuksen myötä markkinoille saapuivat SaldoLimiitti ja SaldoLaina, jotka korvaavat aiemmat Limiitti.fi:n ja Laina.com:n palvelut. Lainojen hinnat päivitettiin ja yrityksen verkkosivusto sai uuden, nykyaikaisen ilmeen.

SaldoLimiitti Tarjoaa Joustoa

SaldoLimiitti on joustoluotto, jonka luottoraja on 2000 euroa. Asiakkaat voivat nostaa lainaa tarpeensa mukaan, ympäri vuorokauden, joko tekstiviestillä tai MySaldo-verkkopalvelun kautta. SaldoLimiitissä ei ole määriteltyä maksuaikaa, ja sen kuukausittainen minimilyhennys alkaa 49 eurosta.

SaldoLainan Ehdot ja Mahdollisuudet

SaldoLaina on kulutusluotto, jonka summat vaihtelevat 1000–10 000 euron välillä. Asiakkaat voivat valita itselleen sopivan kuukausierän ja maksuajan, jonka puitteissa todellinen vuosikorko on 21,3–29,5 %. Tämä tuote tarjoaa joustavuutta isompien hankintojen rahoittamiseen.

Vankka Kokemus Rahoituspalveluista

Saldo Finance Oyj on toiminut rahoitusmarkkinoilla vuodesta 2006 ja palvellut yli 500 000 asiakasta. Yhtiön SaldoLimiitti ja SaldoLaina osoittavat sitoutumista tarjota asiakkaille monipuolisia ja kilpailukykyisiä rahoitusvaihtoehtoja.

Tarkemmin SaldoLimiitistä

SaldoLimiitti on jatkuvan luoton muoto, jonka luottoraja on 2000 euroa. Lainan vuotuinen nimelliskorko on 19,9 %, ja lainanhoitokulu on 0,01 % päivässä, enintään 150 euroa vuodessa. Todellinen vuosikorko on 29,6 %.

SaldoLainan Yksityiskohdat

SaldoLaina tarjoaa lainaa 1000–10 000 euron välillä. Kuukausierät ovat 29–399 euroa ja todellinen vuosikorko on 21,3–29,5 %. Lainan maksuaika on joustava, 12–88 kuukauden välillä.

Yhteenveto

Saldo Finance Oyj:n päivitetyt lainapalvelut, SaldoLimiitti ja SaldoLaina, tarjoavat asiakkaille joustavia ja kilpailukykyisiä rahoitusratkaisuja. Uudet tuotteet yhdistävät nykyaikaiset lainaehdot ja asiakasystävällisen palvelun.

0 kommenttia artikkeliin ”Saldo Finance uudistaa lainatarjontaansa: Tutustu SaldoLimiittiin ja SaldoLainaan”

Vastaa