Lainanhaku verkossa: Nopea ja helppo tapa rahoittaa hankintojasi

Lainanhaku verkossa on yhä suositumpaa, sillä se on nopea ja helppo tapa saada rahaa tarpeeseen. Verkossa lainaa voi hakea useilta eri lainantarjoajilta, ja lainatarjoukset voi vertailla helposti ja nopeasti. Tässä artikkelissa kerromme, miten lainaa haetaan verkossa ja annamme vinkkejä lainatarjousten vertailuun.

Mitä sinun tulee tietää ennen lainanhakua?

Ennen kuin haet lainaa verkossa, on tärkeää, että harkitset seuraavia asioita:

 • Mikä on lainatarpeesi? Kuinka paljon rahaa tarvitset ja mihin aiot sitä käyttää?
 • Mikä on takaisinmaksukykysi? Kuinka paljon pystyt maksamaan lainaa takaisin kuukaudessa?
 • Minkälaisen lainan haluat? Onko sinulla tarvetta vakuudelliselle vai vakuudettomalle lainalle?
 • Mistä lainantarjoajasta haet lainaa? Vertaile eri lainantarjoajien korkoja ja muita ehtoja.

Lainanhaku verkossa: Vaiheittain

Lainanhaku verkossa on helppoa ja nopeaa. Seuraavassa on ohjeet lainanhakuun:

 1. Valitse lainantarjoaja. Vertaile eri lainantarjoajien korkoja ja muita ehtoja. Voit käyttää apuna esimerkiksi lainavertailusivustoja.
 2. Täytä lainahakemus. Lainahakemuksessa sinun tulee antaa tietoja mm. tuloistasi, menoistasi ja lainatarpeestasi.
 3. Saat lainatarjouksen. Lainantarjoaja antaa sinulle lainatarjouksen, jossa on mainittu lainan korko, takaisinmaksuaika ja muut ehdot.
 4. Hyväksy tai hylkää lainatarjous. Jos olet tyytyväinen lainatarjoukseen, voit hyväksyä sen. Jos et ole tyytyväinen, voit hylätä sen ja hakea lainaa toiselta lainantarjoajalta.

Vinkkejä lainatarjousten vertailuun

Kun olet hakenut lainaa useilta eri lainantarjoajilta, on tärkeää, että vertailet lainatarjouksia huolellisesti. Vertailussa kannattaa обратить внимание на:

 • Korko. Lainan korko on yksi tärkeimmistä kriteereistä lainatarjousta vertailtaessa. Mitä alhaisempi korko on, sitä vähemmän maksat lainalle korkoa.
 • Takaisinmaksuaika. Takaisinmaksuaika vaikuttaa siihen, kuinka paljon maksat lainaa takaisin kuukaudessa. Mitä lyhyempi takaisinmaksuaika on, sitä enemmän maksat lainaa takaisin kuukaudessa, mutta sitä vähemmän maksat lainalle korkoa.
 • Muut ehdot. Lainatarjouksissa voi olla myös muita ehtoja, kuten tilinhoitomaksu tai nostopalkkio. Lue lainatarjouksen ehdot huolellisesti ennen kuin hyväksyt sen.

Laina heti tilille

Jos tarvitset rahaa nopeasti, voit hakea lainaa heti tilille. Lainaa heti tilille tarjoavat useat lainantarjoajat, ja rahat maksetaan tilillesi yleensä jo saman päivän aikana. Lainaa heti tilille on kuitenkin yleensä kalliimpaa kuin tavallinen laina, joten sitä kannattaa harkita vain, jos tarvitset rahaa todella nopeasti.

Muista nämä

 • Lainanhaku verkossa on nopea ja helppo tapa saada rahaa tarpeeseen.
 • Vertaile eri lainantarjoajien korkoja ja muita ehtoja ennen kuin haet lainaa.
 • Lue lainatarjouksen ehdot huolellisesti ennen kuin hyväksyt sen.
 • Laina heti tilille on kalliimpaa kuin tavallinen laina, joten sitä kannattaa harkita vain, jos tarvitset rahaa todella nopeasti.

3 kommenttia artikkeliin ”Lainanhaku verkossa: Nopea ja helppo tapa rahoittaa hankintojasi”

Vastaa