Hittiravintola JJ’S BBQ Helsinkiin Naughty BRGR:in avulla

Burgerimies Akseli Herlevi ja suomalaisen barbecue-ruoan ilmiöksi noussut Jari-Jukka Kallunki yhdistävät voimansa ja tuovat suuren suosion saavuttaneen JJ’S BBQ:n Helsinkiin. Yön yli hitaasti savustamalla valmistetusta lihavalikoimastaan ja Black Angus Brisket -burgeristaan tunnetun salolaisen barbecue-ravintolan suosikkiannokset tulevat tarjolle Sturenkadun Naughty LAB:iin. Torstaina 29.9. avautuva JJ’S BBQ @ Naughty BRGR toimii vähintään loppuvuoden ajan torstaista sunnuntaihin.

Suomalaisen barbecue- ja grillaustaidon tunnetuimpiin ja seuratuimpiin tekijöihin kuuluva Kallunki sai kipinän ravintolalleen amerikkalaisten barbecue-ohjelmien tyylikkäistä smokereista ja niissä hitaasti kypsyneistä lihoista. Koska sopivaa mallia ei Suomesta löytynyt, suunnitteli ja valmisti hän sellaisen itse. Suosion kasvaessa myös savustimet ovat kasvaneet ja nyt JJ’S BBQ:n sydämenä hehkuu Suomen suurin, yli 2000 kg painava puulämmitteinen smoker. Yön yli kypsyneet lihaherkut vaativat myös savustuksesta vastaavalta keittiömestarilta valvomista, joten ravintola on avoinna niin Salossa kuin Helsingissäkin torstaista sunnuntaihin. Kiireisimpinä viikonloppuina Kallunki savustaa Salon teollisuusalueella sijaitsevansa ravintolan pihalla jopa 1200 kiloa naudan brisketiä.

”Merkittävä osa nykyisistä asiakkaistamme ajaa luoksemme pääkaupunkiseudulta ja heidän yleisin kysymyksensä on tullut liiankin tutuksi: milloin tulemme Helsinkiin? Koska ravintola kantaa nimeäni ja meiltä haetaan savustamiani lihoja, tuli ensin löytää ratkaisu, jolla yhtälön saisi toimimaan. En voi itseäni monistaa, mutta Burgerimies sen sitten keksi. Yhteistyö Naughty BRGR:in kanssa takaa meille upean tilan, laadun, sijainnin ja logistiikan, joten voin luottaa siihen, että JJ’S BBQ:n asiakkaat saavat Helsingistä samat maut ja herkut kuin Salostakin. Savustamme kaikki lihamme itse. Ensimmäisellä viikolla otan Helsinkiin mukaan myös ensimmäisen mobiilin savustimeni, mutta jatkossa lihat tulevat Salon smokeristamme”, lupaa Jari-Jukka Kallunki.

JJ’S Meat Platter 2+2 sisältää läpileikkauksen ravintolan suosikeista. Annoksen hinta 20 euroa.

Ei savua ilman herkkuja

Sana Kallungin savustimesta ja siinä kypsyvistä lihoista on levinnyt houkuttelevien tuoksujen myötä laajalle. Akseli Herlevi törmäsi JJ’S BBQ-ravintolaan monen muun lailla kesätapahtumassa ja yllättyi positiivisesti hitaasti savustetuista annoksista.

”Olen kiertänyt Burgerimies-kuvauksissa pitkin poikin Amerikkaa ja käynyt myös maailman tunnetuimmissa BBQ-ravintoloissa. On hämmästyttävää, että Suomessa, Salon teollisuusalueella tehdään asiat yhtä hyvin kuin Texasissa. Ei olekaan ihme, että heidän herkkujensa vuoksi ajetaan maamme todennäköisesti pisimmät kilometrit. Koska JJ on kaiken lisäksi mahtava persoona, haluamme ilman muuta auttaa häntä saamaan herkkunsa suuremman yleisön saataville, laadusta lainkaan tinkimättä. Siksi tuomme JJ’S BBQ:n yhteistyössä nyt Helsinkiin, pistämme puita uuniin ja katsomme miten porukka savuherkkujen äärelle täällä löytää”, kertoo Naughty BRGR:n yrittäjä, toimitusjohtaja Akseli Herlevi ja lisää: ”JJ on omalla alallaan niin kova ja myös Amerikoissa verkostoitunut mestari, että kutsuimme hänet Burgerimiehet-sarjamme Texasin kuvauksiin asiantuntijavieraaksi. Aika näyttää mitä kaikkea muuta voimme yhdessä tehdä.”

Yhteistyö on Herlevin mukaan myös kiitos Suomen streetfood-faneille, jotka nostivat JJ’S BBQ:n ja Naughty BRGR -ravintolat sijoille 1. ja 2. Burger Lovers Finland -äänestyksessä maan tämän hetken parhaasta hampurilaisravintolasta.

JJ’S BBQ @ Naughty BRGR

Akseli Herlevi ja Jari-Jukka Kallunki. Kuva: Naughty BRGR

Hitaasti savustamalla valmistettuun lihaan erikoistunut ravintola avautuu Naughty LAB -tilassa Helsingissä (Sturenkatu 21) torstaina 29.9. Ravintola on auki torstaista sunnuntaihin vuoden loppuun saakka. Ravintolan ruokalista koostuu JJ’S BBQ:n suosituimmista annoksista, joten mukana on mm. Black Angus Brisket- ja Pulled Pork Burger, Meat Platter -lihavalikoimat, Texas Hot Dog ja Jalapeno Cheddar -makkara sekä JJ:n tutut lisukkeet. Myös lapsille on tarjolla omat annokset.

Aukioloajat

Torstai: 11-18

Perjantai: 11-20

Lauantai: 11-20 Sunnuntai 12-18

Mitä Affiliate markkinointi on

Affiliate-markkinointi on online-markkinointimuoto, jossa yritys tai kauppa tarjoaa muille henkilöille tai yrityksille mahdollisuuden promoida ja myydä heidän tuotteitaan tai palveluitaan ja saada palkkiota niistä tehdyistä myynneistä. Promootiotapahtumat voivat tapahtua esimerkiksi verkko- ja mobiilisivustoilla, sosiaalisen median kanavissa tai muilla digitaalisilla alustoilla.

Affiliate-markkinoijat voivat esimerkiksi luoda verkkosivuja, jotka sisältävät yrityksen tarjoamia tuotteita ja palveluita sekä mainoksia ja linkkejä niihin. Kun kävijä klikkaa linkkiä ja ostaa tuotteen tai palvelun, affiliate-markkinoija saa palkkion myynnistä.

Yritykset voivat hyödyntää affiliate-markkinointia tarjotakseen lisää näkyvyyttä ja lisäämään myyntiään. Samalla affiliate-markkinoijat voivat hyödyntää tätä menetelmää tuloihinsa ja tuloihinsa verkossa.

Affiliate-markkinointi on hyvin suosittu tapa mainostaa tuotteita ja palveluita verkossa, ja se on yleistynyt erityisesti viime vuosina digitaalisen markkinoinnin kehityksen ansiosta. Yritykset ja affiliate-markkinoijat voivat hyötyä affiliate-markkinoinnin suuresta ulottuvuudesta ja kyvystä luoda suoria ja tehokkaita myyntikanavia..

Yksi kommentti artikkeliin ”Hittiravintola JJ’S BBQ Helsinkiin Naughty BRGR:in avulla”

Vastaa