Black Friday -tarjous: jopa 550 euroa alennusta Galaxy S23 Ultra -huippupuhelimesta

Galaxy S23 Ultra on Samsungin uusin lippulaivaälypuhelin, joka tarjoaa huippuluokan teknologiaa ja innovaatioita. Tässä artikkelissa käymme läpi sen tärkeimmät ominaisuudet, suorituskyvyn, kameran, akun keston ja paljon muuta.

Kampanjaehtoja sovelletaan. Tarjous on voimassa samsung.com/fi-sivulla ma 13.-ma 27.11.2023 asti.

Galaxy S23 Ultra älypuhelimen suunnittelu

Galaxy S23 Ultra erottuu edeltäjistään modernilla ja tyylikkäällä suunnittelullaan. Puhelimen ulkonäkö, rakennuslaatu sekä väri- ja materiaalivaihtoehdot tekevät siitä paitsi käytännöllisen myös esteettisesti miellyttävän.

Näyttö ja käyttökokemus

Galaxy S23 Ultra on varustettu huipputason näytöllä, joka tarjoaa käyttäjilleen poikkeuksellisen katselukokemuksen. Tässä on katsaus sen näyttöön ja käyttökokemukseen:

 1. Näytön Tekniset Tiedot: Puhelimen näyttö käyttää Dynamic AMOLED 2X -teknologiaa, joka tarjoaa erinomaisen kirkkauden ja kontrastin. Sen korkea resoluutio ja HDR-tuki takaavat tarkan ja eläväisen väritoiston.
 2. Vasteaika ja Päivitysnopeus: Galaxy S23 Ultra erottuu markkinoilla myös sen nopean vasteajan ja korkean päivitysnopeuden ansiosta, mikä tekee siitä erityisen sopivan pelaamiseen ja videoiden katseluun.
 3. Käyttöliittymä ja Navigointi: Samsungin One UI -käyttöjärjestelmä tarjoaa sujuvan ja intuitiivisen käyttökokemuksen. Käyttöliittymä on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, jolloin navigointi sovellusten ja asetusten välillä on helppoa ja vaivatonta.
 4. Kosketusnäytön Herkkyys: Galaxy S23 Ultrassa on erittäin herkkä kosketusnäyttö, joka reagoi nopeasti ja tarkasti kosketukseen. Tämä mahdollistaa tehokkaan ja miellyttävän käytön, olipa kyse sitten tekstiviestien kirjoittamisesta tai pelien pelaamisesta.
 5. Silmien Suojelu: Näyttö sisältää myös silmiä suojaavia ominaisuuksia, kuten sinisen valon suodattimen ja automaattisen kirkkaudensäädön, jotka auttavat vähentämään silmien rasitusta pitkäaikaisessa käytössä.
 6. Ulkoilukäyttö: Galaxy S23 Ultra näyttö on suunniteltu toimimaan erinomaisesti myös ulkoilmassa. Sen kirkkaus ja heijastuksenesto mahdollistavat näytön selkeän näkymisen jopa suorassa auringonvalossa.
 7. Personointi ja Mukauttaminen: Käyttäjät voivat mukauttaa näytön asetuksia, kuten värejä, kirkkautta ja fonttikokoa, omien mieltymystensä mukaan. Tämä tarjoaa henkilökohtaisemman ja mukavamman käyttökokemuksen.

Kaiken kaikkiaan Galaxy S23 Ultran näyttö ja käyttökokemus ovat huippuluokkaa, tarjoten käyttäjilleen miellyttävän, nopean ja visuaalisesti vaikuttavan kokemuksen niin arjessa kuin viihteessäkin.

Kameraominaisuudet

Galaxy S23 Ultra sisältää vaikuttavan kamera-arsenaalin, jonka pääkamera ja lisäkamerat tarjoavat uskomattoman kuvauslaadun ja monipuolisuuden.

Galaxy S23 Ultra on varustettu yhdellä markkinoiden kehittyneimmistä kameraominaisuuksista, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan valokuvauksen ystäville. Tässä ovat sen tärkeimmät kameraominaisuudet:

 1. Pääkamera: Galaxy S23 Ultra sisältää huipputason pääkameran, jossa on korkea resoluutio ja kehittynyt kuvantamisteknologia. Tämä mahdollistaa erittäin tarkan kuvanlaadun ja vivahteikkaat värit kaikenlaisissa valaistusolosuhteissa.
 2. Zoom-toiminnot: Puhelimessa on erinomainen zoom-kyky, joka yltää kauas ilman kuvanlaadun heikkenemistä. Tämä tekee siitä sopivan vaihtoehdon maisema- ja luontokuvaukseen.
 3. Yökuvaus: Yökuvaustila mahdollistaa selkeiden ja kirkkaiden kuvien ottamisen heikossa valaistuksessa. Tämä toiminto käyttää kehittyneitä algoritmeja parantaakseen valotusta ja vähentääkseen kohinaa pimeissä olosuhteissa.
 4. Videokuvaus: Galaxy S23 Ultralla voi kuvata korkealaatuista videota, mukaan lukien 4K- ja 8K-resoluutioita. Sen vakautusominaisuudet takaavat sujuvan ja tärinättömän kuvan myös liikkeessä.
 5. Lisäkamerat: Puhelimessa on useita lisäkameroita, kuten laajakulma- ja teleobjektiivit, jotka tarjoavat lisämonipuolisuutta kuvaustilanteisiin. Ne mahdollistavat erilaisten perspektiivien ja kuvauskohteiden tallentamisen.
 6. Käyttäjäystävälliset toiminnot: Kamera-sovellus on suunniteltu helppokäyttöiseksi, jossa on intuitiiviset valikot ja asetukset sekä automaattiset tilat, jotka helpottavat erilaisten kuvaustyylien ja -tilanteiden hallintaa.
 7. Kehittyneet kuvankäsittelyominaisuudet: Galaxy S23 Ultra sisältää kehittyneitä kuvankäsittelyominaisuuksia, kuten tekoälypohjaisen kuvanparannuksen ja monipuoliset muokkaustyökalut, jotka tuovat ammattitason kuvankäsittelyn käyttäjän ulottuville.

Nämä kameraominaisuudet tekevät Galaxy S23 Ultrasta erinomaisen valinnan niin amatöörikuvaajille kuin ammattilaisillekin, jotka etsivät monipuolista ja suorituskykyistä älypuhelinta valokuvaukseen ja videokuvaukseen.

Suorituskyky ja ohjelmisto

Tämän laitteen suorituskyky on vertaansa vailla. Prosessorin, muistin ja ohjelmiston yhdistelmä takaa nopean ja tehokkaan toiminnan.

Akun kesto ja lataus

Puhelimen akun kesto on erinomainen, ja se tukee nopeaa latausta sekä langatonta latausta, mikä on kätevää päivittäisessä käytössä.

Liitettävyys ja yhteensopivuus

Galaxy S23 Ultra tukee uusimpia liitettävyysteknologioita kuten 5G:tä, Wi-Fiä ja Bluetoothia. Sen yhteensopivuus erilaisten laitteiden ja lisävarusteiden kanssa tekee siitä monipuolisen.

Turvallisuusominaisuudet

Turvallisuus on keskeinen osa Galaxy S23 Ultraa. Biometriset tunnistimet ja tietoturvaominaisuudet suojaavat käyttäjän tietoja.

UKK

Mikä tekee Galaxy S23 Ultrasta erityisen verrattuna edeltäjiinsä?

Galaxy S23 Ultra erottuu edeltäjistään useilla tavoilla. Sen kamerajärjestelmä on entistä kehittyneempi, mukaan lukien parannettu yökuvaus ja tarkemmat zoom-toiminnot. Lisäksi puhelin sisältää tehokkaamman prosessorin, joka parantaa suorituskykyä ja akun kestoa. Muotoilussa on myös huomioitu kestävämpää materiaalien käyttöä.

Kuinka kauan Galaxy S23 Ultran akku kestää tyypillisessä käytössä?

Galaxy S23 Ultran akun kesto vaihtelee käyttötavan mukaan, mutta keskimäärin se kestää noin yhden päivän normaalissa käytössä. Tämä sisältää selailun, sovellusten käytön, valokuvien ottamisen ja lyhyet puhelut. Raskaammassa käytössä, kuten videoiden katselussa tai pelien pelaamisessa, akun kesto voi olla hieman lyhyempi.

Onko puhelin yhteensopiva vanhempien Samsung-laitteiden lisävarusteiden kanssa?

Galaxy S23 Ultra on suunniteltu olemaan yhteensopiva useimpien yleisten Samsung-lisävarusteiden kanssa, kuten langattomien latureiden ja kuulokkeiden kanssa. Kuitenkin joitakin erityisiä lisävarusteita, jotka on suunniteltu aikaisempiin malleihin, ei välttämättä voi käyttää S23 Ultran kanssa.

Miten Galaxy S23 Ultra vertautuu kilpailijoidensa kameroiden suhteen?

Galaxy S23 Ultra tarjoaa yhden markkinoiden parhaimmista kamerakokonaisuuksista. Sen kameraominaisuudet, kuten tarkka zoomaus, erinomainen yökuvaus ja korkea resoluutio, asettavat sen kilpailijoidensa, kuten Applen iPhone-sarjan ja muiden Android-huippumallien, kanssa samalle tasolle tai jopa niiden yläpuolelle.

Onko Galaxy S23 Ultra päivitettävissä tulevaisuuden ohjelmistoversioihin?

Kyllä, Samsung on tunnettu säännöllisistä ohjelmistopäivityksistään, ja Galaxy S23 Ultra on suunniteltu tukemaan tulevia Android-käyttöjärjestelmän päivityksiä. Tämä takaa, että puhelin pysyy ajan tasalla uusimpien ominaisuuksien ja turvapäivitysten suhteen pitkään.

Vastaa