Verkkoapteekit ja hyvinvointi

Jos olet jo jotain ostanut verkkokaupoista, osaat periaatteen, mutta oletko ostanut jotain omaan hyvinvointiisi? Emmekä nyt tarkoita sitä uutta sohvaa, tai uutta rannekelloa, vaan oikeasti hyvinvointiin aktiivisesti liittyviä asioita, kuten ravintolisiä, erilaisia tutkimuksia tai vaikkapa Biomed tuotteita? Nimittäin yksi viimeisimmistä verkkokauppa askeleista Suomessa ovat verkkoapteekit ja niiden tuotteet ja palvelut.

Tunnetko Biomed-tuotteet?

Nostamme tässä nyt tällä kertaa näin yhden tuoteperheen esille, vaikka vaihtoehtoja olisi kuinka paljon. Biomed on hyvä esimerkki nykyaikaisen verkkoapteekin tuomista mahdollisuuksista nimenomaan suomalaiselle toimijalle. Biomed nimittäin on nimenomaan suomalainen valmistaja.

Biomedin historia alkoi jo vuonna 1982, tai itseasiassa oli tarina alkanut jo sitä aiemmin perustajan Kaarlo Jaakkolan omasta työskentelystä erikoislääkärinä kirurgiassa. Jaakkolan kiinnostus vitamiini- ja hivenainetutkimuksia kohtaan oli niin merkittävää, että Biomed Oy sai alkunsa juuri tämän aiheen ympärillä. Hän itseasiassa aloitti ensin oman lääkärikeskuksensa Kristiinankaupungissa 1976. Hän toi koululääketieteen rinnalle omaan lääkärikeskukseensa uudenlaista ajattelua ravitsemushoidollisin opein. Tähän kaikkeen liittyy myös Biomedin yksi uusista tuotesarjoista, eli Pohjola-sarja. Suomea pidetään maailman puhtaimpiin kuuluvana maana. Erityisesti Suomen Lappia maailman puhtaimpana ilmanlaadultaan. Jäkälää syövät puolivillit porot kuuluvat lapin maisemaan. Jäkälän lisäksi poro syö heiniä, saroja ja ruohoja sekä syksyllä sieniä. Voidaan siis sanoa, että porojen ruokavalio on melkoista superruokaa. Myös ihminen hyötyy poron terveellisestä ruokavaliosta.

Luuliemi – terveysjuoma ja uudenlainen mauste

Luuliemi on ekologinen vaihtoehto.Nykypäivänä ravinnoksi käytettävistä eläimistä syödään pääasiassa pelkkä luustolihas. Hyödynnettäviä osia on kuitenkin valtavasti enemmän. Esimerkiksi luiden hyödyntäminen on paitsi ympäristöystävällistä, tuotantotehokasta, myös terveydelle edullista. Luuliemessä raaka-aineella on iso merkitys. Luun tulee olla laadukas ja paras mahdollinen, eläimistä, joita ei lääkitä vahvoilla antibiooteilla tai muilla lääkkeillä. Tähän tarkoitukseen ihanteellisin on mahdollisimman villin eläimen, eli riistan tai poron luu. Luuliemen sisältää luontaisesti gelatiinia ja kollageenia.  Luuliemessä on lisäksi monista nivelten ravintolisistä tuttuja kondroitiinisulfaattia ja glukosamiinia, sekä paljon aminohappoja ja mineraaleja. Maustamaton Luuliemijauhe sisältää ainoastaan poron luista ja luuytimestä pitkään ja lempeästi haudutettua luulientä joka pakastekuivataan, jotta ravinteet säilyisivät mahdollisimman hyvin. (lähde Biomed.fi)

Luuliemijauhe pähkinänkuoressa:

  • Helppo tapa nauttia ravinteikasta luulientä päivittäin
  • Luonnollinen kollageenin, glukosamiinin, kondroitiinin, hyaluronihapon ja aminohappojen lähde
  • Valmistettu Lapissa laiduntaneiden porojen luista
  • Hyödyntää kallisarvoisen, muutoin ylijäämäksi joutuvan puhtaan ja laadukkaan raaka-aineen
  • Valmistettu hitaasti hauduttamalla raaka-ainetta kunnioittaen
  • Haudutettu puhtaassa suomalaisessa lähdevedessä

Verkkoapteekin laajat palvelut

Verkkoapteekki on kuitenkin paljon muutakin kuin vain Biomedin tuotteet. Verkkoapteekit tarjoilevat laajan valikoiman ravintolisiä, ja tietoutta niistä. Verkkoapteekista on mahdollista tilata myös oman kehon mittauksia, kuten hivenainemittaus, siinä mitataan elimistön 23 välttämättömän hivenaineen sekä 17 raskasmetallin pitoisuudet, joten saatavissa on hyvä lähtötasomittaus ja mahdollisten puutostilojen havainnointi jo alusta alkaen.

Monesti kun lähdetään kehittämään sitä omaa hyvinvointia, ei oteta tarpeeksi selkoa oman kehon lähtötilanteesta, jolloin voidaan olla tilanteessa, missä kuvitellaan tilanteen olevan aivan erilainen kuin mitä se on – siksi nämä erilaiset oman hyvinvoinnin ja kehon tasapainoon liittyvät mittaukset olisi hyviä lähtökohtia. Hyvinvointimme ja sen tukeminen on kuitenkin nykyään entistä monipuolisemmin meille mahdollista, kiitos sekä lisääntyneen tiedon, tarjolla olevien mahdollisuuksien sekä entistä parempien verkkopalveluiden.

Hyvinvointi on nykytrendi

Ostaessasi verkkokaupasta säästät aikaa, ja saat mahdollisesti tilauksesi aivan kotiovelle saakka, ja aivan kuten kaikissa verkkokaupoissa, myös verkkoapteekissa palautukset toimivat tarvittaessa. Ja yks isoista trendeistä on nyt 2023 oman hyvinvointi ja siihen liittyvät tuotteet ja palvelut – aiemmin tällaisia isoja trendejä ovat olleet mm. 1980-luvulla kotitietokoneet, 1990-luvulla internet, ja 2010-luvulla mobiilisovellukset… nyt hyvinvoinnin ohessa 2020-luvulla yksi iso megatrendi on AI-sovellukset.

Yksi kommentti artikkeliin ”Verkkoapteekit ja hyvinvointi”

Vastaa