Telian huikea Singles Day -erikoiskampanja

-> tässä artikkelissa on mukana mainoslinkkejä

Telia tarjoaa houkuttelevan kampanjan, jossa uudet ja siirtyvät asiakkaat voivat saada merkittävän lisäedun liittymän vaihdon yhteydessä. Liittyessäsi Telian asiakkaaksi ja valitessasi yhden kampanjaan kuuluvista liittymistä, saat JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet kaupan päälle. Tämä tarjous lisää entisestään vaihtamisen houkuttelevuutta.

Liittymätarjoukset ovat kilpailukykyisiä ja ne on räätälöity vastaamaan nykypäivän korkeita datakäytön tarpeita. Liittymävaihtoehdot, jotka oikeuttavat kuulokkeiden saamiseen, ovat monipuolisia ja tarjoavat erilaisia nopeusvaihtoehtoja niin 4G- kuin 5G-verkoille.

Siirrä liittymäsi Telialle, saat kaupan päälle JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet (arvo 129 €, JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet Musta | Telia), seuraaviin valittuihin liittymiin:

Rajaton 200M 29,99 €/kk
Rajaton 5G 300M 30,99 €/kk
Rajaton 5G 450M 32,99 €/kk

Kampanjan kesto: 6.-12.11.

Teliasta

Telia on yksi Pohjoismaiden ja Baltian johtavista telekommunikaatioyhtiöistä, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita, kuten matkapuhelinverkkoja, internet-yhteyksiä ja televisiopalveluita. Yritys on tunnettu innovatiivisista ratkaisuistaan sekä kyvystään integroida uusinta teknologiaa tarjoamiinsa palveluihin.

Historia

Telia on perustettu Ruotsissa, ja se on vuosien varrella laajentanut toimintaansa useisiin maihin. Yritys on tunnettu myös siitä, että se on ollut eturintamassa kehittämässä ja ottamassa käyttöön uusia teknologioita, kuten 5G-verkkoja. Telian historia on täynnä merkittäviä saavutuksia ja se on aina pyrkinyt olemaan askeleen edellä digitalisaation saralla.

Palvelut

Telia tarjoaa laajan valikoiman palveluita niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Kuluttajille se tarjoaa matkapuhelinliittymiä, kiinteitä laajakaistayhteyksiä sekä digitaalisia televisiopalveluita. Yritysasiakkaiden tarpeisiin Telia tarjoaa räätälöityjä viestintä- ja tietohallintoratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä kasvamaan ja kehittymään digitalisaation myötä.

Innovaatiot

Telia ei ole pelkästään perinteinen teleoperaattori, vaan se investoi voimakkaasti tutkimukseen ja kehitykseen. Yhtiö on ollut mukana lukuisissa innovaatiohankkeissa, jotka ovat muun muassa edistäneet älykkäiden kaupunkien kehitystä ja IoT-ratkaisujen käyttöönottoa. Telian innovatiivisuus näkyy myös sen kumppanuuksissa, joissa se työskentelee yhdessä muiden teknologia-alan johtavien yritysten kanssa.

Yhteiskuntavastuu

Telia on tunnustettu yhteiskuntavastuun edelläkävijäksi. Yhtiö on sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin ja pyrkii vähentämään toimintansa ympäristövaikutuksia. Tämä näkyy muun muassa energiatehokkuuden parantamisessa ja uusiutuvan energian käytön lisäämisessä. Telia myös tukee digitaalisen osaamisen kehittämistä ja pyrkii olemaan mukana rakentamassa tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa.

Kehitys ja laajentuminen

Viime vuosina Telia on keskittynyt laajentamaan toimintaansa erityisesti Baltian maissa ja Pohjois-Euroopassa. Yritys on hankkinut useita pienempiä operaattoreita ja laajentanut palvelutarjontaansa. Laajentuminen on mahdollistanut sen, että Telia pystyy tarjoamaan ristiinpalveluita ja saavuttamaan uusia asiakassegmenttejä.

Digitalisaatio

Digitalisaation edetessä Telia on asettanut itsensä etulinjaan kehittämällä palveluita, jotka tukevat asiakkaiden digitaalista elämäntapaa. Yhtiö tarjoaa muun muassa pilvipalveluita, tietoturvaratkaisuja ja erilaisia digitaalisen identiteetin hallinnan työkaluja. Nämä palvelut auttavat asiakkaita hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia turvallisesti ja tehokkaasti.

Vastaa