Tekemistä koko perheelle Helsingissä talvilomalle 2023

Helsingissä valmistaudutaan talvilomaviikkoon, joka alkaa maanantaina 20. helmikuuta ja kestää perjantaihin 24. helmikuuta asti. Suomen- ja ruotsinkielisissä kouluissa (peruskoulut ja lukiot) vietettävä talvilomaviikko on täynnä aktiviteetteja koko perheelle.

Ulkoilu on yksi parhaista tavoista viettää talvilomaa Helsingissä, ja Nuuksion Haltiassa on runsaasti retkikohteita ja tekemistä koko perheelle. Korkeasaaressa on myös paljon nähtävää ja koettavaa, ja erilaisia talvilomatekemisiä löytyy niin lapsille kuin aikuisillekin.

Kisahallissa järjestetään perinteiseen tapaan matalan kynnyksen liikuntaa nuorille, ja Suvilahden Tiivistämöllä on suunniteltu monipuolista ohjelmaa nuorisolle.

Jos etsit hauskaa tekemistä ulkona, Helsingin seudulta löytyy lukuisia luistelukenttiä ja pulkkamäkiä. Hiihtolomaviikolla on myös paljon pop-up-tapahtumia, kuten latukahviloita meren jäällä ja muita talvitapahtumia.

Jos olet hiihtofani, Helsingin seudulta löydät runsaasti hiihtolatuja. Suurimmat ja suosituimmat latupaikat ovat Oittaan, Hakunilan ja Paloheinän alueilla.

Lähde: Stadissa.fi


Muuta luettavaa muualta

Telia 5G kartta

DNA:n ja Telian yhteisesti omistama Suomen Yhteisverkko aloittaa kattavan 5G-verkon rakentamisen Loviisassa ja Pyhtäällä maanantaina 10. lokakuuta. Nopeamman 5G-verkon rakentamisen myötä myös 4G-yhteydet paranevat alueella. Paremmille yhteyksille on tarvetta, sillä mobiilidatan käyttö on moninkertaistunut Suomessa viime vuosina. Tutustu Telia 5G kartta aiheeseen.

16 kommenttia artikkeliin ”Tekemistä koko perheelle Helsingissä talvilomalle 2023”

Vastaa