Samsung Galaxy S24 Ultra: Mullistava älypuhelin huippuluokan ominaisuuksilla

Samsung Galaxy S24 Ultra on älypuhelin, joka nostaa rimaa kaikilla osa-alueilla. Se on varustettu uskomattomalla kameralla, tehokkaalla suorituskyvyllä, upealla näytöllä ja pitkäkestoisella akulla.

Uusi Samsung AI ominaisuus

Yksi Galaxy S24 Ultran merkittävimmistä ominaisuuksista on uusi Samsung AI -ominaisuus. Tämä tekoälyyn perustuva ominaisuus parantaa puhelimen käyttökokemusta monin tavoin. Se voi esimerkiksi:

  • Optimoida akun käyttöikää oppimalla käyttäjän tavasta käyttää puhelinta.
  • Parantaa kameran suorituskykyä automaattisesti säätämällä asetuksia kuvaustilanteen mukaan.
  • Tehostaa puhelimen suorituskykyä sulkemalla käyttämättömiä sovelluksia ja optimoimalla resurssien käyttöä.

Upeat kamerat

Galaxy S24 Ultrassa on neljä takakameraa:

  • 200MP pääkamera
  • 50MP ultralaajakulmakamera
  • 12MP telekamera 3x optisella zoomilla
  • 10MP telekamera 10x optisella zoomilla

Etukamera on 40MP. Kamerat ottavat uskomattoman teräviä ja yksityiskohtaisia kuvia ja videoita kaikissa valaistusolosuhteissa.

Tehokas suorituskyky

Galaxy S24 Ultra on varustettu uudella Snapdragon 8 Gen 2 -prosessorilla ja 12GB RAM-muistilla. Tämä tekee siitä yhden tehokkaimmista älypuhelimista markkinoilla. Puhelin sopii erinomaisesti pelaamiseen, videoiden katseluun ja muihin vaativiin tehtäviin.

Upea näyttö

Galaxy S24 Ultrassa on 6,8 tuuman Dynamic AMOLED 2X -näyttö, jonka tarkkuus on 3088 x 1440 pikseliä. Näyttö on kirkas, värikäs ja terävä, ja se tarjoaa upean käyttökokemuksen.

Pitkäkestoinen akku

Galaxy S24 Ultrassa on 5000mAh akku, joka tarjoaa pitkän käyttöajan. Puhelin voi helposti kestää koko päivän yhdellä latauksella.

Tekniset tiedot

OminaisuusArvo
Näyttö6,8 tuuman Dynamic AMOLED 2X, 3088 x 1440 pikseliä, 120Hz virkistystaajuus
ProsessoriSnapdragon 8 Gen 2
RAM12GB
Tallennustila128GB, 256GB, 512GB, 1TB
KameratTakakamerat: 200MP pääkamera, 50MP ultralaajakulmakamera, 12MP telekamera 3x optisella zoomilla, 10MP telekamera 10x optisella zoomilla. Etukamera: 40MP
Akku5000mAh
KäyttöjärjestelmäAndroid 13
Paino229 grammaa

drive_spreadsheetVie Sheetsiin

Saatavuus ja hinta

Galaxy S24 Ultra on saatavana useissa eri väreissä ja hinnoissa. Hinta riippuu tallennustilan määrästä. Puhelin on saatavilla Samsungin verkkokaupasta ja jälleenmyyjiltä.

Yhteenveto

Samsung Galaxy S24 Ultra on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa kaiken, mitä voit toivoa. Se on varustettu uskomattomalla kameralla, tehokkaalla suorituskyvyllä, upealla näytöllä ja pitkäkestoisella akulla. Jos etsit parasta mahdollista älypuhelinta, Galaxy S24 Ultra on erinomainen vaihtoehto.

Kuva: Samsung

Lue myös: Samsung Galaxy S22 Ultra (aukeaa diginyt.fi sivustolle)

Vastaa