Osallistu kilpailuun ja voita DNA:lta Samsung 65″ televisio

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024), 65″

TV, kun on päällä ja taideteos, kun se on pois päältä

Valoheijastukset minimoiva 4K Ultra HD -näyttö

Vaihda tyyliä TV:n vaihdettavilla kehyksillä

Osallistu arvontaan DNA:n sivulla tästä painamalla

Samsung The Frame ja olohuoneen sisustaminen

Samsung The Frame on ainutlaatuinen televisio, joka yhdistää huippuluokan teknologian ja taideteoksen estetiikan. Sen muotoilu on suunniteltu sopimaan saumattomasti minkä tahansa olohuoneen sisustukseen, tarjoten samalla korkealaatuista kuvanäyttöä. Tässä artikkelissa käsitellään, kuinka Samsung The Frame voidaan integroida osaksi olohuoneen sisustusta.

Muotoilun merkitys

Samsung The Frame eroaa tavallisista televisioista sen kehysmuotoilun ansiosta. Televisio näyttää kehyksellä varustetulta taideteokselta, ja kun se ei ole käytössä, sen Art Mode näyttää valikoituja taideteoksia tai valokuvia. Voit valita useista eri kehysvaihtoehdoista, jotka vastaavat kodin sisustustyylejä – olipa kyseessä sitten moderni, minimalistinen tai perinteinen design.

Värien ja materiaalien sovittaminen

Valitsemalla oikeat kehykset ja asetukset, The Frame sulautuu osaksi olohuoneen sisustusta. Kehyksiä on saatavilla eri väreissä ja materiaaleissa, kuten puu, metalli ja muovi, joten voit valita juuri sinun tilaasi sopivan tyylin. Televisio muuttuu näin olohuoneen keskipisteeksi, joka täydentää muita huonekaluja ja värimaailmaa.

Sijoittaminen olohuoneessa

The Frame on parhaimmillaan, kun se sijoitetaan strategisesti olohuoneeseen. Optimaalinen sijainti voi olla esimerkiksi olohuoneen pääseinällä, jossa se toimii keskeisenä taideteoksena. Toinen vaihtoehto on asettaa se paikkaan, jossa se on ensimmäinen asia, jonka ihmiset huomaavat huoneeseen tullessaan. Sen asettaminen oikealle korkeudelle on myös tärkeää, jotta se imitoi taideteoksen asettelua mahdollisimman hyvin.

Yhdistäminen muuhun sisustukseen

Samsung The Frame toimii hyvin yhdessä muiden sisustuselementtien kanssa. Esimerkiksi moderniin sisustukseen yhdistettynä se voi korostaa huoneen minimalistista tyyliä, kun taas perinteisemmässä ympäristössä se voi toimia klassisen taidekokoelman jatkumona. Lisäksi voit käyttää televisiota osana ryhmäasetelmaa, joka sisältää muita taideteoksia tai hyllyjä.

Hyödyntäminen tilanjakajana

Erityisesti suurissa avoimissa tiloissa Samsung The Frame voi toimia tilanjakajana. Sijoittamalla television korkealle jalustalle tai seinätelineeseen, se ei ainoastaan näytä taidetta, vaan myös määrittelee eri tilojen käyttötarkoitukset ja rajat. Tämä on erinomainen tapa luoda visuaalinen erottelu esimerkiksi olohuoneen ja ruokailualueen välille.

Samsung The Frame tarjoaa uusia mahdollisuuksia olohuoneen sisustamiseen, yhdistäen taiteen ja teknologian tavalla, joka herättää huomion ja tekee tilasta miellyttävämmän ja visuaalisesti kiehtovan.

Vastaa