OnePlus Watch: Tyylikäs ja kestävä älykello

OnePlus Watch on älykello, joka on suunniteltu niille, jotka etsivät tyylikästä ja kestävää laitetta, jossa on runsaasti ominaisuuksia. Se on saatavilla kahdessa eri mallissa: OnePlus Watch ja OnePlus Watch 2. Molemmat mallit tarjoavat laajan valikoiman ominaisuuksia, kuten sykkeen seurannan, GPS:n, unen seurannan ja paljon muuta. OnePlus Watch 2:ssa on kuitenkin joitakin lisäominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu eSIM ja 4G-yhteys.

OnePlus Watchin ominaisuudet:

  • Tyylikäs ja kestävä muotoilu: OnePlus Watch on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä ja safiirilasista. Se on saatavilla useissa eri väreissä ja tyyleissä, joten voit löytää itsellesi sopivan.
  • Pitkä akun kesto: OnePlus Watchissa on jopa 45 päivän akun kesto, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen lataamisesta useita kertoja viikossa.
  • Laaja valikoima ominaisuuksia: OnePlus Watchissa on useita ominaisuuksia, kuten sykkeen seuranta, GPS, unen seuranta, stressin seuranta, hapen kyllästymisen seuranta ja paljon muuta.
  • Wear OS -käyttöjärjestelmä: OnePlus Watch toimii Wear OS -käyttöjärjestelmällä, joka tarjoaa laajan valikoiman sovelluksia ja ominaisuuksia.

OnePlus Watch 2:n ominaisuudet:

  • Kaikki OnePlus Watchin ominaisuudet: OnePlus Watch 2:ssa on kaikki samat ominaisuudet kuin OnePlus Watchissa, plus joitakin lisäominaisuuksia.
  • Sisäänrakennettu eSIM: OnePlus Watch 2:ssa on sisäänrakennettu eSIM, jonka avulla voit soittaa ja vastaanottaa puheluita sekä lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä kellostasi ilman puhelinta.
  • 4G-yhteys: OnePlus Watch 2:ssa on 4G-yhteys, jonka avulla voit käyttää internetiä ja suoratoistaa musiikkia kellostasi ilman puhelinta.
  • Parannettu akun kesto: OnePlus Watch 2:ssa on jopa 100 päivän akun kesto, mikä on kaksinkertainen OnePlus Watchin akun kestoon verrattuna.

OnePlus Watch vs. OnePlus Watch 2:

OminaisuusOnePlus WatchOnePlus Watch 2
MuotoiluTyylikäs ja kestäväTyylikäs ja kestävä
Akun kestoJopa 45 päivääJopa 100 päivää
OminaisuudetSykkeen seuranta, GPS, unen seuranta, stressin seuranta, hapen kyllästymisen seuranta, paljon muutaKaikki OnePlus Watchin ominaisuudet, plus sisäänrakennettu eSIM, 4G-yhteys
KäyttöjärjestelmäWear OSWear OS
HintaAlkaen 299 €Alkaen 349 €

Yhteenveto:

OnePlus Watch ja OnePlus Watch 2 ovat molemmat erinomaisia älykelloja, jotka tarjoavat laajan valikoiman ominaisuuksia tyylikkäässä ja kestävässä paketissa. OnePlus Watch 2 on kuitenkin parempi valinta niille, jotka tarvitsevat sisäänrakennetun eSIM:n ja 4G-yhteyden.

Lisätietoa:

Kuva: OnePlus

Vastaa