MTV Katsomo: Viihteen aarreaitta käden ulottuvilla

MTV Katsomo on noussut suomalaisten viihteen ystävien keskuudessa suoratoistopalveluiden kärkikastiin. Tämä monipuolinen palvelu tarjoaa laajan valikoiman kotimaista ja kansainvälistä viihdettä, uutisia, dokumentteja, urheilua ja lastenohjelmia kätevästi suoraan kotisohvalle tai mobiililaitteelle.

Mitä MTV Katsomo tarjoaa?

MTV Katsomon valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Voit nauttia uusista ja vanhoista elokuvista, palkituista alkuperäissarjoista, kuten Salatut elämät ja Helppo elämä, ja ainutlaatuisista urheiluelämyksistä. Seuraa suosikkijoukkueesi pelejä reaaliajassa ja nauti jännityksestä missä ja milloin tahansa. Katsomo tarjoaa myös laajan valikoiman lastenohjelmia, jotka viihdyttävät ja opettavat pienimpiä katsojia.

Ilmainen ja maksullinen sisältö

MTV Katsomoon voi rekisteröityä ilmaiseksi, jolloin saat käyttöösi laajan valikoiman ohjelmia. Ilmaisella sisäänkirjautumisella voit katsoa mm. MTV3:n, Subin ja AVA:n suosituimpia ohjelmia sekä tuhansia tunteja realitya, draamaa ja dokkareita. Halutessasi voit laajentaa tarjontaa tilaamalla MTV Katsomo+:n, joka avaa ovet entistä laajempaan ohjelmavalikoimaan ja tarjoaa mahdollisuuden katsoa ohjelmia etukäteen ja ilman mainoksia.

MTV Katsomo kaikkialla

MTV Katsomoa voi katsella tietokoneella, älypuhelimella, tabletilla tai älytelevisiolla. Voit ladata MTV Katsomo -sovelluksen App Storesta ja Google Playsta, tai käyttää palvelua selaimessa osoitteessa https://www.mtv.fi/.

MTV Katsomo – ainutlaatuisia ominaisuuksia

MTV Katsomo tarjoaa useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät käyttökokemuksesta entistäkin nautinnollisemman. Voit esimerkiksi:

  • Luoda profiilin ja tallentaa suosikkiohjelmasi
  • Katsoa ohjelmia reaaliajassa tai jälkikäteen
  • Käyttää tekstityksiä ja kuvailutulkkausta
  • Ladata ohjelmia offline-katselua varten
  • Jakaa ohjelmia ystävien ja perheen kanssa

MTV Katsomo – tulevaisuuden viihde

MTV Katsomo kehittyy jatkuvasti ja tarjoaa käyttäjilleen entistäkin parempia ominaisuuksia ja sisältöä. Tulevaisuudessa voimme odottaa näkevämme entistäkin laajemman valikoiman alkuperäissarjoja, elokuvia ja urheilutapahtumia. MTV Katsomo on ehdottomasti tutustumisen arvoinen palvelu kaikille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta viihteestä omassa tahdissaan.

Lisätietoja MTV Katsomosta:

Kuva: MTV

Vastaa