Herttoniemen Forever -liikuntakeskus on uudistettu

Pihlajalinna-konserniin kuuluva Forever Herttoniemi –liikuntakeskus on uudistettu. Modernit skandinaaviset tilat, uuden ajan treenikonseptit sekä tasokkas varustelu takaavat mahdollisuuden harjoitella erittäin tehokkaasti korkealaatuisissa puitteissa.

Forever Herttoniemen liikuntakeskuksen remontti alkaa olla loppusuoralla. Sali on palvellut kuntoilijoita koko saneerauksen ajan, mutta ovet uudistuneisiin tiloihin avataan virallisesti 1.8.2023. Avajaisviikkoa vietetään viikolla 33. 

– Tilat on uudistettu vastaamaan tämän päivän tarpeita ja palvelemaan monentasoisia treenaajia, kertoo Herttoniemen Foreverin toiminnasta vastaava aluepäällikkö Heidi Ruotsalainen. 

Remontin yhteydessä liikuntakeskus vaihtoi värimaailmansa raikkaan skandinaaviseksi ja lanseerasi treenaajien käyttöön kaksi uutta harjoittelukonseptia. 

Uutuuksina Biostrenght- treenikonsepti sekä Booty Studio

Palvelut jakautuvat tutusti kolmeen kerrokseen. Alakerran iso kuntosali on entisellä paikallaan ja sitä täydentää täysin uuden salikokemuksen tarjoava  Biostrength – treenikokonaisuus. 

Foreverin Matinkylän toimipisteessä viime syksynä lanseerattu Biostrength on tekoälyllä automatisoitu ja adaptoituva kiertoharjoitteluun perustuva treenikonsepti, jonka henkilökohtaiset harjoitusohjelmat auttavat treenaajaa saavuttamaan 20 minuutin kertaharjoitussarjalla jopa 30% enemmän tuloksia kuin vastaavassa ajassa perinteisin menetelmin. 

Menetelmä on helppokäyttöisyytensä, nopeutensa sekä tehokkuutensa vuoksi lyönyt läpi  kaikissa ikäryhmissä niin vasta-alkajien kuin kovakuntoisten urheilijoidenkin keskuudessa. 

Keskikerros pitää sisällään kaksi ryhmäliikuntasalia, tilat fysioterapialle ja hieronnalle sekä lapsiparkin. Kolmas kerros on varustettu Flowride – Intelligent Cycling -sisäpyöräilysalilla sekä uniikilla, vain naisten käyttöön varatulla kuntosalilla, jonka laitetarjontaa vahvistaa niin ikään Matinkylän toimipisteessä suuren suosion saavuttanut Booty Studio. 

Viiden pakaroiden vahvistamiseen tarkoitetun kuntosalilaitteen yhdistelmä auttaa treenaajaa kohdistamaan täsmäiskun kehon suurimpaan ja hallitsevimpaan lihasryhmään, joka on aktiivisessa roolissa lähes kaikessa liikkumisessa. 

Remontin, uuden ilmeen sekä uusien laitteiden lisäksi liikuntakeskus haluaa panostaa myös yhteisöllisyyteen mahdollistamalla rennon seurustelun entistä viihtyisämmällä lounge- alueella.  – Liikuntakeskuksemme ovat olleet aina kaikenikäisten kohtaamispaikkoja ja veikkaan, että uudistusten jälkeen Herttoniemen toimipiste on sitä vielä enemmän. Täällä on ollut aina hyvä tekemisen meininki, kiteyttää Ruotsalainen.

Vastaa