Helsingin kesän kattavin konserttisarja tuo kotimaan huiput Altaalle

Allas Sea Poolin sisäpiha valmistautuu kesän konserttisarjaan, kun Allas Live 2024 esittelee kesän monipuolisimman kattauksen kotimaisia ja ulkomaisia suosikkeja.

Allas Sea Poolin suosittu konserttisarja tekee tänä kesänä paluun yli 60 artistin voimin. Toukokuusta syyskuuhun kestävässä Allas Livessä kuullaan monipuolisesti eri musiikkigenrejä edustavia artisteja koko kansan suosikeista nouseviin tähtiin.

Musiikkitarjonta kotimaista kärkikaartia ja kansainvälisiä tähtiä

Ensimmäistä kertaa Allas Liven lavalle astuvat muun muassa Haloo Helsinki!, Lauri Tähkä, Juha Tapio, Eppu Normaali feat. Iiro Rantala, Don Huonot, Egotrippi, Mirella ja Bee.

Sexmane, ibe, KUUMAA, Kaija Koo, BEHM, Maija Vilkkumaa, Ellinoora, Sanni ja monet muut kotimaiset kärkinimet viihdyttävät musiikin ystäviä Altaan merellisessä miljöössä. Robin Packalen tekee paluun keikkatauoltaan Allas Livessä 1.6.

Ulkomaisista esiintyjistä Altaalla nähdään muun muassa laajaa kansainvälistä suosiota nauttiva bluestähti Beth Hart (USA), kelttiläinen folk-punkbändi Flogging Molly (USA) ja energisistä live-esiintymisistään tunnettu, eri musiikkityylejä yllättävästi yhdistelevä Royal Republic (SWE).

Altaan keikkakesän avaa Ege Zulu 30.5. ja päättää Karri Koira 14.9.

Lipunmyynnin odotetaan käyvän vilkkaasti

Vuosittain järjestettävä Allas Live on vakiinnuttanut paikkansa Helsingin kesän keskeisimpänä konserttipaikkana. Viime kesänä Allas Liven keikoista joka kolmas myytiin loppuun, joten odotettavissa on, että myös tänä vuonna lipunmyynti käy vauhdikkaasti.

”Tulossa on kaikkien aikojen kesä, emmekä malta odottaa ensimmäisiä keikkoja. Olemme pyrkineet ohjelmistosuunnittelussa mahdollisimman monipuoliseen tarjontaan, ja mielestämme olemme onnistuneet siinä valtavan hyvin”, sanoo Allas Liven ohjelmapäällikkö Eero Jääskeläinen.

Allas Liven 2024 ennakkoon julkaistuista ja myyntiin tulleista keikoista ovat tähän mennessä myyneet loppuun Eppu Normaali feat. Iiro Rantala, Haloo Helsinki! ja ibe. Kultakin on luvassa myös lisäkonsertti.

Löylyä ja live-musiikkia

Ensimmäistä kertaa Allas Liven historiassa asiakkailla on mahdollisuus varata yksityinen VIP-saunatila konsertin yhteyteen. VIP-sauna tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden yhdistää saunominen ja live-musiikki nautinnolliseksi elämykseksi.

Tila sisältää 15 hengen saunan lisäksi yksityisen oleskelutilan ja ulkoterassin, josta on näkymä keikkalavalle. VIP-saunan asiakkailla on myös mahdollisuus tilata juomia ja pientä syötävää omalle seurueellensa.

Tapahtuman tiedot:

Allas Live 30.5. – 14.9.2024, Allas Sea Poolin sisäpiha, Katajanokanlaituri 2 a

Ohjelmiston julkistus 8.3. klo 12. Lipunmyynti 11.3. klo 9 alkaen: www.lippu.fi

Keikkakalenteri: https://allasseapool.fi/allas-live

0 kommenttia artikkeliin ”Helsingin kesän kattavin konserttisarja tuo kotimaan huiput Altaalle”

Vastaa