Brändätyt yritysvaatteet: Mainosteippaamo Omalogo

Yrityksen brändin vahvistaminen omalla logolla varustetuilla vaatteilla on tehokas strategia. Tällaiset vaatteet voivat olla työvaatteita tai mainoslahjoja, sisältäen usein yrityksen nimen, logon ja muita brändin elementtejä. Käytössä erityisesti messuilla ja tapahtumissa, ne auttavat henkilökuntaa erottumaan ja edustamaan yritystä.

Brändätyt vaatteet, kuten t-paidat, hupparit, takit ja lippalakit, voivat olla hyvä valinta. Laadun, painatustekniikan ja käyttötarkoituksen huomioiminen on tärkeää, jotta vaatteet kestävät käyttöä ja pesua säilyttäen logon laadun.

Logolla varustetun vaatteen valinta

Yritysvaatteiden valinnassa huomioon otettavia seikkoja ovat vaatteen tyyppi ja käyttötarkoitus. Ulkotyöhön suunnatut vaatteet vaativat kestävyyttä ja säänkestävyyttä, kun taas sisätiloissa tai messuilla käytettävät vaatteet voivat keskittyä mukavuuteen.

Logon suunnittelussa ja sijoittelussa tulee huomioida logon näkyvyys ja yhteensovittaminen vaatteen tyylin kanssa. Painatusmenetelmän valinta riippuu logon tyypistä ja vaatteen materiaalista, yleisimpiä ollessa silkkipaino, brodeeraus ja lämpösiirto.

Yrityksen logon suunnittelun tärkeys

Yrityksen logo on olennainen osa sen brändiä, ja sen suunnitteluun tulee kiinnittää huomiota. Logon tulee sopia eri käyttökohteisiin, kuten vaatteisiin, verkkosivuille ja käyntikortteihin. Vaatteisiin tarkoitettu logo tulisi olla selkeä ja yksinkertainen mutta samalla tarpeeksi yksityiskohtainen erottuakseen.

Värien ja fonttien valinnassa on tärkeää varmistaa, että ne sopivat yhteen yrityksen muiden värien kanssa ja että fontti on helposti luettavissa. Logon suunnittelussa tulee ottaa huomioon myös kohderyhmä ja toimiala.

Painatustekniikoiden valinta yritysvaatteissa

Yritysvaatteiden painatus- ja brodeeraustekniikat ovat avainasemassa laadukkaan lopputuloksen saavuttamisessa. Tekniikan valinta riippuu toivotusta lopputuloksesta ja vaatteen materiaalista. Silkkipainatus sopii suurille tilauksille, kun taas digitaalinen painatus on parempi pienemmille tilauksille ja monivärisille malleille.

Brodeeraus tarjoaa vaatteelle tyylikkään ja kestävän ulkoasun. Se on erityisen sopiva pikeepaitoihin, takkeihin ja lippalakkeihin. Brodeerauksen hinta riippuu pistemäärästä, joten monimutkaisemmat logot voivat olla kalliimpia.

Suosituimmat yritysvaatteet logolla

  1. T-paidat: Monipuolinen ja edullinen vaihtoehto.
  2. Hupparit: Mukavat ja tyylikkäät, sopivat rennompaan ympäristöön.
  3. Pikeepaidat: Ammattimaiset ja edustavat, sopivat asiakaspalveluun.
  4. Softshell-takit: Kestävät ja säänkestävät, ihanteelliset ulkotöihin.
  5. Lippikset ja hatut: Lisäävät näkyvyyttä ulkona.
  6. Kauluspaidat: Viralliset ja tyylikkäät, sopivat toimistoon.
  7. Kangaskassit: Käytännölliset ja ympäristöystävälliset.
  8. Esiliinat: Soveltuvat erinomaisesti ravintola- ja kauppa-aloille.

Mainosteippaamo Omalogo toimittaa vaatteet, ja painattaa niihin halutulle paikalle logon, tekstin, kuvan – ota yhteyttä www.omalogo.fi ja saat tarjouksen mukana varmasti kilpailukykyisen paikallisen toimittajan tarjouksen.

Vastaa