OnePlus Watch 2: Tyylikäs ja tehokas älykello, joka kestää

OnePlus Watch 2 on äskettäin julkaistu älykello, joka on herättänyt paljon huomiota tyylikkäällä muotoilullaan, tehokkailla ominaisuuksillaan ja pitkällä akunkestonsa. Se on seuraaja alkuperäiselle OnePlus Watchille, joka julkaistiin vuonna 2021, ja se sisältää useita merkittäviä parannuksia.

Muotoilu ja rakenne

OnePlus Watch 2 on valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä ja safiirilasista. Se on saatavana kahdessa koossa: 46 mm ja 42 mm. Kellolla on klassinen ja tyylikäs muotoilu, joka sopii useimpiin asuihin. Se on myös mukava käyttää pitkiä aikoja, sillä se on kevyt ja ohut.

Ominaisuudet

OnePlus Watch 2 älykello on täynnä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua pysymään terveenä ja yhteydessä. Siinä on sisäänrakennettu GPS, sykemittari, veren happipitoisuuden seuranta, unenseuranta ja yli 100 urheilutilaa. Kellolla voi myös soittaa ja vastaanottaa puheluita, lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä, käyttää Google Assistantia ja paljon muuta.

Akku

Yksi OnePlus Watch 2:n parhaista ominaisuuksista on sen pitkä akkukesto. Älykello voi kestää jopa 12 päivää yhdellä latauksella. Tämä tekee siitä yhden markkinoiden kestävimmistä älykelloista.

Tekniset tiedot

OminaisuusOnePlus Watch 2
Näyttö1,78 tuuman AMOLED-näyttö, 326 PPI
ProsessoriQualcomm Snapdragon Wear 4100+
KäyttöjärjestelmäWear OS 4.0
Muisti8 GB RAM + 32 GB tallennustilaa
YhteydetBluetooth 5.2, Wi-Fi
AnturitSykemittari, veren happipitoisuuden seuranta, kiihtyvyysmittari, gyroskooppi, kompassi, barometri
Akku460 mAh
Kestävyys5ATM vesitiiviys
YhteensopivuusAndroid 6.0 tai uudempi
HintaAlkaen 329 €

Yhteenveto

OnePlus Watch 2 on erinomainen älykello, joka tarjoaa paljon vastinetta rahalle. Se on tyylikäs, tehokas ja kestävä, ja siinä on pitkä akkukesto. Jos etsit uutta älykelloa, OnePlus Watch 2 on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen.

Lisätietoja

Lisätietoja OnePlus Watch 2:sta löydät OnePlusin verkkosivuilta: https://www.oneplus.com/us/buy-oneplus-watch-2.

Muita huomioitavia seikkoja

  • OnePlus Watch 2 on saatavana useissa eri väreissä, kuten mustassa, hopeassa ja kultaisessa.
  • Kellolla voi mukauttaa omia kellotauluja ja sovelluksia.
  • OnePlus Watch 2 on yhteensopiva useimpien Android-puhelimien kanssa.

Toivottavasti tämä artikkeli on ollut informatiivinen ja hyödyllinen. Jos sinulla on kysyttävää OnePlus Watch 2:sta, voit jättää kommentin alle.

Kuva: OnePlus

Vastaa