Hiidenpirtti: Tunnelmallinen keidas vanhan Turuntien varrella

Vanhan Turuntien varrella, aivan Hiidenveden rannalla, sijaitsee ainutlaatuinen kahvila ja ravintola nimeltä Hiidenpirtti. Tämä tunnelmallinen keidas tarjoaa niin herkullisia makuelämyksiä kuin henkeäsalpaavia järvimaisemiakin.

Maukkaita herkkuja jokaiseen makuun

Hiidenpirtin ruokalistalta löytyy herkullisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Lounasaikaan tarjolla on runsas buffet, joka sisältää niin perinteisiä suomalaisia herkkuja kuin kansainvälisiäkin makuja. Illallisella voit nauttia á la carte -listan herkullisista annoksista, joissa käytetään tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita.

Järvimaisemat kruunaavat elämyksen

Hiidenpirtin terassilta avautuu upea näköala Hiidenvedelle. Kesäisin voit nauttia kahvisi tai illallisesi auringonpaisteessa ja ihailla järvimaiseman rauhaa. Talvella tunnelmallinen takka tuo lämpöä ja valoa terassille.

Hiidenpirtti – ainutlaatuinen kokemus

Hiidenpirtti on paljon enemmän kuin pelkkä kahvila ja ravintola. Se on ainutlaatuinen kokemus, joka yhdistää herkullisen ruoan, tunnelmallisen miljöön ja upeat järvimaisemat. Täällä voit nauttia leppoisasta lomasta yksin tai ystävien ja perheen kanssa.

Lisätietoa:

Vastaa